HTML

BinaryWorld

Feketén-fehéren. A világ.

Friss topikok

Linkblog

A gázcsap és a vasutas

2009.01.08. 14:37 Manyizga (törölt)

A tavaly évvégi VDSZSZ sztrájk rávilágított arra, hogy milyen az, amikor egy - jogos vagy nem jogos - vitában, a vétlen fél (az utas) és a gazdaság többi szereplője szív a vitapartner helyett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kedves sztrájkszerető vasutasok, az orosz-ukrán gázvitában kicsiny országunk is szív. Mert a két fél nem tud megegyezni, és mindkét félnek vannak jogai. Kötelességei meg áthághatóak. Érdekes helyzet, ugye? Remélem most már megértitek, miért nem jó, ha az eddig megszokott módon sztrájkoltok. Ha még mindig nem értitek, akkor remélem, hogy megfagytok. Szolidaritásból.

 

Szólj hozzá!

Címkék: utazás máv sztrájk erőmű vasutas ipar pazarlás bioüzemanyag biogazdálkodás gázellátás olajválság munkabeszüntetés gázvita

A bejegyzés trackback címe:

https://binary.blog.hu/api/trackback/id/tr92865420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása