HTML

BinaryWorld

Feketén-fehéren. A világ.

Friss topikok

Linkblog

Frankhitel kicentizve. Na ez a gáz.

2008.11.24. 14:07 Manyizga (törölt)

A minap várakoztam a bankban ügyintézőre várva. Tőlem 3 ablakkal szólítottak két ügyfelet. Egy 25-30 körüli fiatalembert és (valószínűleg) az édesapját. A beszélgetés foszlányai eljutottak unatkozó fülembe:

Fiatalember (F): ... és akkor mit lehet tenni, hogy a hitelem törlesztőrészlete már 5-8 ezer forinttal több havonta, mint amire számítottam?

Ügyintéző (Ü): Át lehet váltani a svájci frankról más devizába, vagy forintra. Azért nem javasolnám az azonnal átváltást, mert most magas a frank árfolyama, és a forintkamatok sincsenek alacsonyan!

F: Értem. Dehát nem erről volt szó! Havi nyócezer?!?! (morogva pusmog apukájával) Egyébként meg nem kérek "hitelkártyát". Le szeretném mondani!

Ü: Természetesen, ahogy látom debit bankkártyáról van szó valójában. Máris kitölthetjük a nyomtatványt... addig is megkérdezhetem, hogy mi ennek az oka?

F: Persze. Már harmadszor hagyom el, és alkalmanként tízezerbe került a letiltás és a pótlás...

Itt magamban felcsuklottam: már harmincezret szórt el a srác, mert HÁROMSZOR ELHAGYTA a bankkártyáját?! Az ilyennek készpénzt se szabadna adni, nemhogy bankhitelt svájci frankban...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://binary.blog.hu/api/trackback/id/tr95785867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása