HTML

BinaryWorld

Feketén-fehéren. A világ.

Friss topikok

Linkblog

Amatőrökre nem szavazok, viszlát MDF!

2010.01.04. 11:38 Manyizga (törölt)

A kormányzati benzintender-tervezet felelőtlen volt, nem vett figyelembe nemzetbiztonsági szempontokat. A tender miatt sérült a nemzetbiztonsági érdek - mondta vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján az MDF rendészeti kabinetjének vezetője.

Dézsi Mihály kijelentését azzal indokolta, hogy a rendőrség, a nemzetbiztonsági szolgálat és az összes egyéb rendészeti szerv által használt jármű rendszámainak listája a tender miatt az osztrák OMV birtokába került. Hozzátette, hogy a rendszámok birtokában nyomon lehet követni, hogy a szakszolgálatok éppen hol és milyen tevékenységet végeznek. (idézet innen)

Nem akarom elkeseríteni a múltba révedő, lassan a Parlamentből is kikopó MDF-et, de a MOL már messze nem magyar. Nagyon nem. Előbb utána kellene nézni a témának, mielőtt ilyen elhamarkodott kijelentéseket tesz valaki. Segítek egy kicsit.

A MOL tavalyi tulajdonosi szerkezete az ábrán látható:

Forrás: MOL (2009. szept. 30.)

Ebből láthatóan külföldi tulajdonosi arány: 25,8+21,2+7+7,3+5,7+5+3+3 (ha az OTP-t magyarnak vesszük, hehe...). Ez összesen: 78% KÜLFÖLDI tulajdonos a MOL-ban.

Jó reggelt, MDF! Rátok biztosan nem fogok szavazni, mert nagyon amatőrök vagytok. :)

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://binary.blog.hu/api/trackback/id/tr381644579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

törzsmókus 2010.01.05. 17:55:04

hab a tortán:
„Az új szolgáltatóval kötött szerződés nem érinti a nemzetbiztonsági szempontból érzékeny és stratégiailag fontos állami szervezetek egy részének - például a köztársasági őrezred, és a rendőrség - üzemanyagellátását. A feladatot csak nemzetbiztonsági védelem alatt álló szolgáltató végezheti el, amely Magyarországon a Mol.”

dupla FAIL
süti beállítások módosítása