HTML

BinaryWorld

Feketén-fehéren. A világ.

Friss topikok

Linkblog

Billent a mérleg: kifelé a VDSZSZ sztrájkból

2008.12.19. 15:13 Manyizga (törölt)

Olvasom, hogy Gaskó István már azt nyilatkozta, "sajnos" karácsonykor is sztrájkolniuk kell. Ezt a szakszervezetet (VDSZSZ)-t ért politikai támadásokkal indokolta.

  1. Valóban egyre több kritika éri a - disznópörköltet evő - sztrájkolókat miniszteri, miniszterelnöki szintről. Felülről.
  2. Ismeretlen telefonáló felrobbantással fenyegette Gaskó urat. Alulról.
  3. Az utazóközönség százezres tömegei rázzák az öklüket a sztrájkolók felé. Középről.
  4. A mozdonyvezetők szakszervezetének vezetője "finom" kritikával illette a VDSZSZ-t, mivel országbénító sztrájkjuk következtében a közvélemény az összes szakszervezetet kezdi rossz szemmel nézni. Mellől.

Úgy vélem, a szakszervezet vezetője, ezzel a "kedves" gesztussal (ti. a karácsonyi sztrájkkal) , a maradék szimpatizánsaikat is elvesztették. Ott tartanak, ahol a náci Németország a háború második felében. Nem adhatják fel, mégha tudják is a lelkük mélyén, hogy nem nyerhetnek. Nem hátrálhatnak meg, mert akkor azonnal elsöprik őket. Így még van egy kis utóvédharc, de ... Vae victis.

Szólj hozzá!

Címkék: utazás máv sztrájk vasutas szakszervezet pazarlás munkabeszüntetés sztrájktörők

A bejegyzés trackback címe:

https://binary.blog.hu/api/trackback/id/tr84831750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása