HTML

BinaryWorld

Feketén-fehéren. A világ.

Friss topikok

Linkblog

Suszter a kaptafánál, MÁV a váltónál maradjon!

2008.09.08. 11:06 Manyizga (törölt)

Stabilizálódni látszik a MÁV-zenekar
A Siemens szponzorációja is hozzájárult ahhoz, hogy a következő három évben is működhessen a MÁV-zenekar. Az együttes idei költségvetése 350-400 millió forint között alakul, amiből 280 milliót a MÁV, a többit a Siemens támogatása és a jegybevételek fedeznek. Kollár Imre személyében a zenekar új művészeti vezetőre és vezető karmesterre is szert tett. (Magyar Nemzet)

Értem. Évi 280 millió forintot költ a MÁV és rajta keresztül minden magyar adófizető polgár egy vasutaszenekarra?! Mi a jó büdös francnak?! Inkább a vasúti kocsik takarítására költenék, ha már ilyen jól megy nekik. . Muhaha! MÁV-nak kórház? MÁV-nak zenekar? Esetleg ha azzal foglalkozna, amivel kellene, jobban menne a szekér. A hanyagul (nem)dolgozó vasutasok kirúgásának költségeire boldogan fizetnék még többet is!

Szólj hozzá!

Címkék: máv adó adósság zenekar pazarlás

A bejegyzés trackback címe:

https://binary.blog.hu/api/trackback/id/tr68653519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása